filmhuisdidam-logo

BLADE RUNNER 2049

g4

In Blade Runner 2049 volgen we de jonge blade runner Agent K. Hij begint een geheim te ontrafelen dat misschien de hele mensheid bedreigt. Tijdens zijn onderzoek komt hij zijn voorganger op het spoor: Rick Deckard. De blade runner die 30 jaar geleden mysterieus verdween. Hij lijkt nu onze enige hoop. In de originele Blade Runner was de opsporingszaak van Deckard een filosofische meditatie op wat het is mens te zijn. In deze film lopen er nieuwe ‘replicants’ rond. Is dit nieuwe fabriekstype wel te vertrouwen? De regie is in handen van Denis Villeneuve (Incendies). Met rollen voor Harrison Ford (Blade Runner), Ryan Gossling (La La Land), Jared Leto (Requiem for a Dream), Robin Wright (House of Cards) en Nederlands eigen Sylvia Hoeks! Zij heeft een belangrijk aandeel als Luv, de kille ass MEER INFO

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren

PRIJZEN

Normaal: € 7 - jeugd t/m 16 jaar € 5
Vriend van: € 5 (Vriendenpas: € 25)

BLADE RUNNER 2049

ZO 19 NOVEMBER | 20.00 UUR

Het langverwachte vervolg op cultklassieker Blade Runner(1982). Dertig jaar geleden verdween agent Rick Deckard (Harrison Ford), specialist in het opsporen van losgeslagen kunstmensen. In de Blade Runner 1982 was een van de hoofdrollen voor Rutger Hauer, in Blade Runner 2049 schittert Silvia Hoeks.

ROBOT & FRANK

DI 21 NOVEMBER | 20.00 UUR

Een in de nabije toekomst afspelend ontroerend, maar tevens humoristisch portret van een man met beginnend Alzheimer, en de robot die de steun en toeverlaat wordt in zijn warrige bestaan. Speciale 'Nederland leest de toekomst' kortingsactie.

WEG VAN JOU

ZO 26 NOVEMBER | 20.00 UUR

Evi is klaar voor haar promotie: ze heeft een nieuwe functie in Rio De Janerio. Maar dan blijken de plannen gewijzigd: ze moet verkassen naar Terneuzen. Ze moet daar een heel nieuw leven opbouwen. Als ze schipper Stijn heeft komt ze erachter dat Zeeland misschien toch meer te bieden heeft dan ze eerder dacht.

A FAMILY QUARTET

DI 28 NOVEMBER | 20.00 UUR

In A Family Quartet volgen we Nederlands jongste én grootste viooltalent Noa Wildschut (inmiddels 16) en haar familie in de aanloop naar haar debuutalbum bij Warner Classics en internationale doorbraak.

SINTERKLAAS & HET GOUDEN HOEFIJZER

ZA 02 DECEMBER | 14.30 UUR

Bloem is dol op het paard van Sinterklaas en van de Sint mag ze er eventjes op rijden. Het paard verliest echter een van zijn gouden hoefijzer in het bos. Zonder zo'n hoefijzer kan Amerigo niet op de daken lopen! Sinterklaas en Bloem moeten samen op zoek naar het hoefijzer.

THE BEGUILED

ZO 03 DECEMBER | 20.00 UUR

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog wordt een groep meisjes gescheiden van de buitenwereld in een internaat. Als er een gewonde soldaat binnenkomt, wordt die buitenwereld pijnlijk zichtbaar en ontstaat er een gespannen seksuele sfeer. De rivaliteit tussen de meisjes neemt toe en neemt een onverwachte wending.

LOVELESS

DI 05 DECEMBER | 20.00 UUR

Een jong stel beseft dat hun relatie voorbij is en besluit te gaan scheiden. Ze hebben daarbij weinig oog voor 12 jarige zoon die  lijdt onder de ruzies. Als hij  tijdens één van hun bittere ruzies verdwijnt is het stel op elkaar aangewezen.

TULIP FEVER

ZO 10 DECEMBER | 20.00 UUR
Amsterdam. De 17e eeuw. De tulpenmanie is toegeslagen en tulpen zijn inmiddels duurder dan goud. Tulpenhandelaar Cornelis Sandvoort laat zich schilderen met zijn vrouw Sophia door schilder Jan de Loos. Jan en Sophia worden verliefd en moeten een list verzinnen om samen een toekomst op te bouwen.

BEAUTY AND THE BEAST

DI 12 DECEMBER | 14.30 UUR

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit de originele animatiefilm Beauty and the Beast komen opnieuw tot leven. Disney nodigt je uit voor de spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast.

MAUDIE

DI 12 DECEMBER | 20.00 UUR

Maudie is een vrouw met artrose die gaat werken als huishoudster voor de stugge visser Everett in Nova Scotia. Maudie ontpopt zich als kunstenares en populair figuur binnen de kleine gemeenschap.

THE ONLY LIVING BOY IN NEW YORK

ZO 17 DECEMBER | 20.00 UUR

The Only Living Boy in New York is een innemende coming of age-film die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack.