filmhuisdidam-logo

BOTTLE SHOCK

g2

De koppige perfectionist Jim Barrett en zijn zoon, vrijbuiter Bo, delen een droom. Ze willen een eersteklas Chardonnay produceren in Jims wijngaard in Nappa, Californië. Om zijn Parijse wijnwinkel te promoten, organiseert Steven Spurrier een internationale wijnproeverij. Hij is onder de indruk van Barretts Chardonnay, maar Jim weigert aan de wedstrijd van de Britse snob mee te doen.Bo, die indruk wil maken op zijn mooie vriendin Sam, geeft Spurrier toch twee flessen mee. 
Bottle Shock is een Amerikaanse historische speelfilm uit 2008 gebaseerd op het verhaal op het waargebeurde Jugement de Paris uit 1976, waarin Californische wijnen het in een dubbelblinde test opnamen tegen de op dat moment onverslaanbaar geachte Franse concurrentie.
De personages en wijnproducenten in de film dragen de echte n MEER INFO

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren

BOTTLE SHOCK (BUITENFILM)

ZA 25 AUGUSTUS | 21.00 UUR

Het waargebeurde verhaal over liefde, overwinning en opschudding! Tot in de jaren zeventig werden buitenlandse wijnen niet serieus genomen. Franse wijn, dát was pas echte wijn. Komedie over een wijnwedstrijd Frankrijk vs Californië. 
LOCATIE DOMEIN HOF TE DIEREN, WIJNGAARD

BON DIEU (BUITENFILM)

VR 31 AUGUSTUS | 21.00 UUR

Franse komedie over katholiek gezin waarvan de ouders zich een breuk schrikken als drie van de vier dochters willen trouwen met een man met een ander geloof en cultuur.
LOCATIE CAROLINAPARK

M.

DI 04 SEPTEMBER | 20.00 UUR

Verhaal over de ontroerende liefde tussen twee jonge mensen in de Parijse banlieu. De intelligente verlegen Lila, die omdat ze stottert liever niet praat en de stoere straatracer Mo, die haar getypte berichtjes maar niet lijkt te begrijpen.

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN!

VR 07 SEPTEMBER | 20.00 UUR

Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again. Dit vervolg op de eerste film toont zowel de gebeurtenissen die op de eerste film volgen, als die er aan vooraf gingen.

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN!

DI 11 SEPTEMBER | 14.30 UUR

Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again. Dit vervolg op de eerste film toont zowel de gebeurtenissen die op de eerste film volgen, als die er aan vooraf gingen.

BEAST

DI 11 SEPTEMBER | 20.00 UUR

Op het ruige eiland Jersey woont de 27-jarige vrouw Moll. Ze probeert zich los te maken uit haar verstikkende gezin. Spannende psychothriller die het eiland Jersey laat zinderen van onderhuidse dreiging.

LEAN ON PETE

VR 14 SEPTEMBER | 20.00 UUR

Hartverscheurend en subtiel verteld coming-of-age verhaal over de vriendschap tussen de vijftienjarige Charlie en het versleten renpaard 'Lean on Pete'.

FLORENCE FOSTER JENKINS - PINKENBERG VELP

ZA 15 SEPTEMBER | 21.00 UUR

Florence Foster Jenkins vertelt het verhaal van de gelijknamige New Yorkse erfgename die ervan droomde operazangeres te worden, ondanks het feit dat ze een vreselijke zangstem had. Met Meryl Streep en Hugh Grant. 

UTOYA 22. JULI

DI 18 SEPTEMBER | 20.00 UUR

Utøya 22. Juli laat zien wat voor hel de honderden jongeren op het Noorse eiland Utøya doorstonden, toen rechtsextremist Anders Breivik een bloedbad aanrichtte.

ADRIFT

VR 21 SEPTEMBER | 20.00 UUR

Een jong stel gaat uit zeilen, maar verzeilt in een van de heftigste stormen ooit. Samen moeten ze zien te overleven op open zee. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

 

WHITNEY

DI 25 SEPTEMBER | 20.00 UUR

Whitney vertelt het ongelofelijke en aangrijpende levensverhaal van Whitney Houston, met inzichten van haar meest dierbaren. 

DEN SKYLDIGE (THE GUILTY)

ZO 30 SEPTEMBER | 20.00 UUR

In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Met zijn telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden.