filmhuisdidam-logo

BEAUTY AND THE BEAST

ag3

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast. Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

MEER INFO

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren

PRIJZEN

Normaal: € 7 - jeugd t/m 16 jaar € 5
Vriend van: € 5 (Vriendenpas: € 25)

BEAUTY AND THE BEAST

DI 12 DECEMBER | 14.30 UUR

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit de originele animatiefilm Beauty and the Beast komen opnieuw tot leven. Disney nodigt je uit voor de spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast.

MAUDIE

DI 12 DECEMBER | 20.00 UUR

Maudie is een vrouw met artrose die gaat werken als huishoudster voor de stugge visser Everett in Nova Scotia. Maudie ontpopt zich als kunstenares en populair figuur binnen de kleine gemeenschap.

THE ONLY LIVING BOY IN NEW YORK

ZO 17 DECEMBER | 20.00 UUR

The Only Living Boy in New York is een innemende coming of age-film die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack.

LOVING VINCENT

DI 19 DECEMBER | 20.00 UUR

Loving Vincent is een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh: de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld. In 65.000 frames, met de hand geschilderd, brengt de film Van Goghs meest inspirerende schilderijen tot leven. 

OUDE LIEFDE

ZA 23 DECEMBER | 20.00 UUR

Ton en Fransje zijn zijn in de zestig en al jaren gescheiden. Als hun zoon plots overlijdt zoeken ze weer troost bij elkaar. Hun oude liefde komt weer tot leven, wat ze proberen geheim te houden voor hun familie.

DE FAMILIE SLIM

WO 27 DECEMBER | 14.30 UUR

De familie Slim is een echt uitvindersgezin. De enige bij wie het uitvinden nog niet zo fijn gaat is Max. Daarom blijft hij thuis als het gezin ingaat op een uitnodiging voor een uitvindersfestival. Maar de uitnodiging blijkt nep te zijn en de familie Slim wordt ontvoerd. Gaat het Max lukken om de eer van de familie te redden?

JUSTICE LEAGUE

ZA 30 DECEMBER | 20.00 UUR

Batman is geinspireerd door de daden van Superman en heeft een nieuwe bondgenoot met Wonder Woman. Ze recruteren nog een aantal helden en vormen de Justice League. Samen moeten ze de planeet redden van een grote dreiging.

BATTLE OF THE SEXES

DI 02 JANUARI | 20.00 UUR

De zinderende tenniswedstrijd in 1973 tussen de nummer één van de wereld Billie Jean King (Emma Stone) en ex-kampioen en notoire ritselaar Bobby Riggs (Steve Carell) werd bestempeld als de ‘Battle of the Sexes’. Het werd het meest bekeken sportevenement allertijden.

OH BABY

VR 05 JANUARI | 20.00 UUR

Ruben is een muzikant die het leven niet al te serieus neemt. Dan overlijdt een oude scharrel van hem en blijkt hij de vader te zijn van haar acht maanden oude baby. Hij krijgt de zorg over hem.

VELE HEMELS BOVEN DE ZEVENDE

ZO 07 JANUARI | 20.00 UUR

Eva is een wereldverbeteraar, maar cijfert zij zichzelf niet te veel weg als ze weer eens haar nichtje steunt wanneer haar ouders weer ruzie maken. Fijnzinnige verfilming van de debuutroman van Griet Op de Beeck over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. 

LOVING VINCENT

DI 09 JANUARI | 14.30 UUR

Loving Vincent is een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh: de eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld. In 65.000 frames, met de hand geschilderd, brengt de film Van Goghs meest inspirerende schilderijen tot leven. 

NO PLACE FOR A REBEL

DI 09 JANUARI | 20.00 UUR

Zestien jaar nadat Opono Opondo als kind werd ontvoerd door het rebellenleger, keert hij terug naar huis. Nu moet hij zijn plek in de burgermaatschappij weer zien te vinden. Een waargebeurd verhaal. Met nagesprek met de filmmaakster.
 

MURDER ON THE ORIENT EXPRESS

ZO 14 JANUARI | 20.00 UUR

Dertien personen zijn gestrand op een trein: er is een moord gepleegd en iedereen is verdacht. Eén man, Hercule Poirot, moet de moord oplossen voor de moordenaar opnieuw toeslaat.

THE GLASS CASTLE

DI 16 JANUARI | 20.00 UUR

In The Glass Castle zien we Jeannette Walls opgroeien in een unieke familie met een kunstenares als moeder en haar excentrieke vader die zijn kinderen een fantasiewereld belooft ter afleiding van hun armoede.