filmhuisdidam-logo

CARS 3

1

Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar - en de hulp uit andere, onverwachte hoeken - wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe! Geregisseerd door Brian Fee (verantwoordelijk voor de storyboard van Cars en Cars 2) en geproduceerd door Kevin Reher (Een Luizenleven).

MEER INFO

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren

PRIJZEN

Normaal: € 7 - jeugd t/m 16 jaar € 5
Vriend van: € 5 (Vriendenpas: € 25)

CARS 3

WO 18 OKTOBER | 14.30 UUR

Veiligheidsgordels aan voor een razendsnelle en actievolle terugkeer naar de wereld van Cars zoals je die nog nooit eerder hebt gezien. In dit snelle avontuur doet de moderne racer Jackson Storm mee aan de Piston Cup en laat de legendarische Bliksem McQueen achter zich. (NL gesproken)

DUNKIRK

ZO 22 OKTOBER | 20.00 UUR

Van regisseur Christopher Nolan komt de actie-thriller Dunkirk. Dunkirk opent met honderduizenden Britse en geallieerde troepen die omringd worden door de vijand. Ze zitten gevangen op het strand met hun rug naar de zee gekeerd. Het lijkt een onmogelijke situatie nu de vijand hen van alle kanten heeft ingesloten. 

VINCENT

DI 24 OKTOBER | 20.00 UUR

De 17-jarige Vincent is geobsedeerd door ‘global warming’ en ziet idealiter zo snel mogelijk een groene revolutie ontstaan. Hij is ervan overtuigd dat mensen pas gaan inzien hoeveel schade ze de wereld toebrengen, als iemand zich opoffert.

TULIPANI - FESTIVAL, TOEGANG GRATIS!

VR 27 OKTOBER | 20.00 UUR

Na de watersnoodramp in 1953 wil een boer zo snel mogelijk uit Nederland vertrekken. Hij komt terecht in Italië waar hij tulpen gaat kweken en groeit uit tot een legende. Dertig jaar later gaat een politieman op zoek naar de ware toedracht achter zijn verhaal.

HAMPSTEAD - FESTIVAL, TOEGANG GRATIS!

ZA 28 OKTOBER | 14.30 UUR

De Amerikaanse weduwe Emily Walters woont aan de rand van Hampstead Heath, een groot park in Londen. Na de dood van haar man lukt het haar maar niet meer om de draad op te pakken tot ze op een dag Donald ontmoet. 

RETOUR EN BOURGOGNE - FESTIVAL, TOEGANG GRATIS!

ZA 28 OKTOBER | 20.00 UUR

Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. 

UILENBAL - FESTIVAL, TOEGANG GRATIS!

ZO 29 OKTOBER | 14.30 UUR

De 8-jarige Meral vindt het het muisje Piepiep in haar nieuwe huis. Ze neemt de muis mee op schoolkamp en dankzij de muis maakt ze nieuwe vrienden. Maar dan wordt Piepiep gegrepen door een uil. Meral gaat met haar nieuwe vrienden op zoek.

HIDDEN FIGURES - FESTIVAL, TOEGANG GRATIS!

ZO 29 OKTOBER | 20.00 UUR

Hidden Figures is het ongelofelijke en onvertelde verhaal van Katherine Johnson, Dorothy Vaughn  en Mary Jackso, drie briljante vrouwen van Afro-Amerikaanse afkomst, die werkten bij de NASA.

IN BLUE

DI 31 OKTOBER | 20.00 UUR

Wanneer de Nederlandse stewardes Lin tijdens een vlucht moet helpen bij een bevalling, wordt ze uit evenwicht gebracht. In de emotionele nasleep ontmoet ze een jongen die in de tunnels onder Boekarest leeft en raakt ze verwikkeld in een verwarrende moeder/liefdesrelatie met hem.

THE ONLY LIVING BOY IN NEW YORK

ZO 05 NOVEMBER | 20.00 UUR

The Only Living Boy in New York is een innemende coming of age-film die doet denken aan het werk van Woody Allen en Noah Baumbach, met veel Simon & Garfunkel op de soundtrack.

INDIVISIBILI

DI 07 NOVEMBER | 20.00 UUR

Het succes van de zingende zusjes Dasy en Violais vooral te danken aan het feit dat ze een siamese tweeling zijn: bij hun heupen zitten ze aan elkaar vast. Als op een dag een chirurg beweert dat ze zonder veel problemen van elkaar gescheiden kunnen worden, komt ieders leven op zijn kop te staan. .

VICTORIA & ABDUL

ZO 12 NOVEMBER | 20.00 UUR

Victoria & Abdul vertelt het waargebeurde verhaal van de buitengewone vriendschap tussen Koningin Victoria (Judi Dench) en Abdul Karim (Ali Fazal), een jonge klerk uit India.

TSCHICK

DI 14 NOVEMBER | 20.00 UUR

Terwijl zijn moeder in een afkickkliniek zit en zijn vader op een zogenaamde zakenreis met zijn assistent is, brengt Maik zijn zomervakantie verveeld en alleen door in de villa van zijn ouders. Naar de bestseller van Wolfgang Herrndorf
 

BLADE RUNNER 2049

ZO 19 NOVEMBER | 20.00 UUR

Het langverwachte vervolg op cultklassieker Blade Runner(1982). Dertig jaar geleden verdween agent Rick Deckard (Harrison Ford), specialist in het opsporen van losgeslagen kunstmensen. In de Blade Runner 1982 was een van de hoofdrollen voor Rutger Hauer, in Blade Runner 2049 schittert Silvia Hoeks.

ROBOT & FRANK

DI 21 NOVEMBER | 20.00 UUR

Een in de nabije toekomst afspelend ontroerend, maar tevens humoristisch portret van een man met beginnend Alzheimer, en de robot die de steun en toeverlaat wordt in zijn warrige bestaan. Speciale 'Nederland leest de toekomst' kortingsactie.

WEG VAN JOU

ZO 26 NOVEMBER | 20.00 UUR

Evi is klaar voor haar promotie: ze heeft een nieuwe functie in Rio De Janerio. Maar dan blijken de plannen gewijzigd: ze moet verkassen naar Terneuzen. Ze moet daar een heel nieuw leven opbouwen. Als ze schipper Stijn heeft komt ze erachter dat Zeeland misschien toch meer te bieden heeft dan ze eerder dacht.

A FAMILY QUARTET

DI 28 NOVEMBER | 20.00 UUR

In A Family Quartet volgen we Nederlands jongste én grootste viooltalent Noa Wildschut (inmiddels 16) en haar familie in de aanloop naar haar debuutalbum bij Warner Classics en internationale doorbraak.

SINTERKLAAS & HET GOUDEN HOEFIJZER

ZA 02 DECEMBER | 14.30 UUR

Bloem is dol op het paard van Sinterklaas en van de Sint mag ze er eventjes op rijden. Het paard verliest echter een van zijn gouden hoefijzer in het bos. Zonder zo'n hoefijzer kan Amerigo niet op de daken lopen! Sinterklaas en Bloem moeten samen op zoek naar het hoefijzer.

THE BEGUILED

ZO 03 DECEMBER | 20.00 UUR

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog wordt een groep meisjes gescheiden van de buitenwereld in een internaat. Als er een gewonde soldaat binnenkomt, wordt die buitenwereld pijnlijk zichtbaar en ontstaat er een gespannen seksuele sfeer. De rivaliteit tussen de meisjes neemt toe en neemt een onverwachte wending.

LOVELESS

DI 05 DECEMBER | 20.00 UUR

Een jong stel beseft dat hun relatie voorbij is en besluit te gaan scheiden. Ze hebben daarbij weinig oog voor 12 jarige zoon die  lijdt onder de ruzies. Als hij  tijdens één van hun bittere ruzies verdwijnt is het stel op elkaar aangewezen.

TULIP FEVER

ZO 10 DECEMBER | 20.00 UUR
Amsterdam. De 17e eeuw. De tulpenmanie is toegeslagen en tulpen zijn inmiddels duurder dan goud. Tulpenhandelaar Cornelis Sandvoort laat zich schilderen met zijn vrouw Sophia door schilder Jan de Loos. Jan en Sophia worden verliefd en moeten een list verzinnen om samen een toekomst op te bouwen.

BEAUTY AND THE BEAST

DI 12 DECEMBER | 14.30 UUR

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit de originele animatiefilm Beauty and the Beast komen opnieuw tot leven. Disney nodigt je uit voor de spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast.

MAUDIE

DI 12 DECEMBER | 20.00 UUR

Maudie is een vrouw met artrose die gaat werken als huishoudster voor de stugge visser Everett in Nova Scotia. Maudie ontpopt zich als kunstenares en populair figuur binnen de kleine gemeenschap.