filmhuisdidam-logo

WONDER

g2

August Pullman (Jacob Tremblay) is geboren met afwijkingen aan zijn gezicht. Bang om er niet geaccepteerd te worden hebben zijn ouders (Julia Roberts en Owen Wilson) hem nooit naar een gewone school gestuurd. Tot nu toe. Wanneer hij voor het eerst voet zet in groep 7 verandert hij in een onwaarschijnlijke held. Waar zijn familie en nieuwe klasgenoten worstelen met gevoelens van medeleven en acceptatie, zal de buitengewone reis van Auggie bewijzen dat je niet onopgemerkt kunt blijven als je bent geboren om op te vallen. Het inspirerende en hartverwarmende verhaal van August Pullman is gebaseerd op de roman ‘Wonder’ van R.J. Palacio.

De Nederlandse grimeur Arjen Tuiten (37) was genomineerd voor een Oscar voor beste make-up, voor de grime van August in Wonder. Hij won hem helaas n MEER INFO

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren

PRIJZEN

Normaal: € 7 - jeugd t/m 16 jaar € 5
Vriend van: € 5 (Vriendenpas: € 25)

WONDER

ZO 22 APRIL | 20.00 UUR

Auggie is geboren met een afwijking waardoor zijn gezicht anders is gevormd. Hij heeft altijd thuis onderwijs gekregen maar moet nu naar een gewone school. Hij is vastbesloten zijn draai te vinden in deze nieuwe omgeving. Oscarnominatie beste make-up.

FILM STARS DON'T DIE IN LIVERPOOL

DI 24 APRIL | 20.00 UUR

De ooit zo geliefde Hollywood-actrice Gloria Grahame slijt tegenwoordig haar dagen in kleine theaters. Op tournee door Engeland ontmoet ze de jonge acteur Peter Turner die al snel in de ban raakt van de legendarische femme fatale. Wat begint als een vurige affaire, ontwikkelt zich gaandeweg tot een diepe relatie. Hoewel Gloria bijna 30 jaar ouder is.

PHANTOM THREAD

ZO 29 APRIL | 20.00 UUR

In het Londen van net na de Tweede Wereldoorlog vindt een eigenzinnige modekoning zijn muze in de schuchtere, maar vastberaden Alma. Hij valt voor haar perfecte paspopfiguur en zij voor zijn genialiteit. Maar beiden zijn ze erg lastig om mee samen te leven. 

MÉDÉCIN DE CAMPAGNE

DI 01 MEI | 20.00 UUR

Jean-Pierre is een dorpsarts die verankerd is in het franse dorpsleven. Als hij zelf ziek wordt, neemt Nathalie, een beginnend arts, zijn praktijk over. Ze krijgt het nogal te stellen met de koppige arts en de eigenzinnige dorpsbewoners, maar weet ze gaandeweg voor zich te winnen.

BANKIER VAN HET VERZET

ZO 06 MEI | 20.00 UUR

Tijdens de Duitse bezetting is bankier Walraven Van Hall de geheime geldschieter van het verzet. Maar omdat het niet genoeg is, moet hij de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis plegen. Het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld.

MAUDIE

DI 08 MEI | 14.30 UUR

Maudie is een vrouw met artrose die gaat werken als huishoudster voor de stugge visser Everett in Nova Scotia. Maudie ontpopt zich als kunstenares en populair figuur binnen de kleine gemeenschap.

DORST

DI 08 MEI | 20.00 UUR

Coco heeft geen flauw idee wat ze met haar leven moet. Wanneer haar moeder ziek wordt, krijgt Coco ineens een doel. Ze trekt bij haar moeder in om voor haar te zorgen. Een zwartkomisch familiedrama over goede bedoelingen, idiote verwachtingen en de onvervulbare hunkering naar lotsverbondenheid.

PIETER KONIJN

WO 09 MEI | 14.30 UUR

Verfilming van Beatrix Potter's tijdloze verhaal over een eigenwijs konijn dat probeert de moestuin van een boer binnen te dringen. (Nederlands gesproken)

ANDRE RIEU MY AFRICAN DREAM

DI 05 JUNI | 14.30 UUR

Een verslag van het bijzondere concert in Kaapstad, waar het publiek hevig ontroerd was o.a. door André’s optreden met de schitterende zwarte sopraan Kimmy Skota en de Zuid-Afrikaanse kinderen. Een unieke gelegenheid André te vergezellen op zijn reis naar Zuid-Afrika en zijn droom mee te beleven.