filmhuisdidam-logo

TULIPANI - FESTIVAL, TOEGANG GRATIS!

at3
 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren

PRIJZEN

Normaal: € 7 - jeugd t/m 16 jaar € 5 Vriend van: € 5 (Vriendenpas: € 25) Betalen alleen contant, pinnen is niet mogelijk.


Tulipan is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde.


Tulipani was op 20 september ook de openingsfilm van het Nederlands Filmfestival in Utrecht. Hoofdrolspeler Gijs Naber (bij het grote publiek bekend als Storm uit Penoza) heeft op het filmfestival van Toronto een eigen tulp gekregen. 
Dit is een festivalfilm: De Buurtschap van Dieren en het Filmhuis Dieren organiseren samen het filmfestival 'Film in de Buurt'. Vijf prachtige films in 1 weekend. Oud, jong, de hele familie, voor ieder zit er een leuke film bij!

De Buurtschap van Dieren sponsort de kaartjes waardoor de toegang vrij is.

VOL - de zaal is al vrijwel vol, reserveren daardoor niet meer mogelijk. Aan de zaal zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.
Meer informatie en aanvragen.


Voorafgaand aan de film uit eten?

Vink het vakje Filmdiner aan bij uw reservering. Op vertoon van uw reservering ontvangt u 10% korting bij Italiaans Restaurant Bella Roma.

Trailer


Bezig met laden van de trailer...