filmhuisdidam-logo

RETOUR EN BOURGOGNE - FESTIVAL, TOEGANG GRATIS!

 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren

PRIJZEN

Normaal: € 7 - jeugd t/m 16 jaar € 5 Vriend van: € 5 (Vriendenpas: € 25)


Met Retour en Bourgogne schetst Cédric Klapisch een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren, maar ondertussen hun eigen weg moeten vinden. Jean verliet tien jaar geleden zijn geboortestreek Bourgogne om de wereld te ontdekken. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie. Samen met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie probeert hij het familiebedrijf gaande te houden. Na het overlijden van hun vader worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen. We volgen een jaar lang het ritme van de seizoenen, die in het teken staan van de wijn die ze gezamenlijk produceren. De ambachtelijke wijnbouw is een ware kunst. Klapisch laat op innemende wijze zien dat Jean, Juliette en Jérémie die verstaan.
Dit is een festivalfilm: De Buurtschap van Dieren en het Filmhuis Dieren organiseren samen het filmfestival 'Film in de Buurt'.
Vijf prachtige films in 1 weekend. Oud, jong, de hele familie, voor ieder zit er een leuke film bij!

De Buurtschap van Dieren sponsort de kaartjes waardoor de toegang vrij is.

FILMDINER: Voorafgaand aan de film kunt u genieten van een heerlijk Frans buffet voor 17,50. Reserveren voor het buffet is mogelijk tot vrijdagavond 18 uur. Geef bij uw reservering aan met hoeveel personen u gebruik wilt maken van het filmdiner. U bent zaterdagavond dan vanaf 17:30 uur welkom in de Foyer van Theothorne, aanvang van het buffet 18 uur.
De actie om voorafgaand te eten bij Bella Roma is op deze avond niet geldig.Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.
Meer informatie en aanvragen.


Voorafgaand aan de film uit eten?

Vink het vakje Filmdiner aan bij uw reservering. Op vertoon van uw reservering ontvangt u 10% korting bij Italiaans Restaurant Bella Roma.

Trailer


Bezig met laden van de trailer...