filmhuisdidam-logo

BLADE RUNNER 2049

g4
 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren
In Blade Runner 2049 volgen we de jonge blade runner Agent K. Hij begint een geheim te ontrafelen dat misschien de hele mensheid bedreigt. Tijdens zijn onderzoek komt hij zijn voorganger op het spoor: Rick Deckard. De blade runner die 30 jaar geleden mysterieus verdween. Hij lijkt nu onze enige hoop. In de originele Blade Runner was de opsporingszaak van Deckard een filosofische meditatie op wat het is mens te zijn. In deze film lopen er nieuwe ‘replicants’ rond. Is dit nieuwe fabriekstype wel te vertrouwen? De regie is in handen van Denis Villeneuve (Incendies). Met rollen voor Harrison Ford (Blade Runner), Ryan Gossling (La La Land), Jared Leto (Requiem for a Dream), Robin Wright (House of Cards) en Nederlands eigen Sylvia Hoeks! Zij heeft een belangrijk aandeel als Luv, de kille assistent van de megalomane zakenman Wallace. Haar vertolking is ijzingwekkend zakelijk, meedogenloos en ogenschijnlijk zonder emotie. Blade Runner in de jaren 80 niet gezien, of even een opfrissertje nodig? Kijk dan op deze site
Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.
Meer informatie en aanvragen.


Voorafgaand aan de film uit eten?

Vink het vakje Filmdiner aan bij uw reservering. Op vertoon van uw reservering ontvangt u 10% korting bij Italiaans Restaurant Bella Roma.

Trailer


Bezig met laden van de trailer...