filmhuisdidam-logo

ROBOT & FRANK

1t
 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren
Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst en gaat over de zestiger Frank (Langella), die door zijn beginnende Alzheimer een teruggetrokken en eenzaam leven leidt. Zijn kinderen hebben weinig tijd om hun vader te bezoeken en zijn enige uitstapje is naar de bibliotheek voor de charmante medewerkster Jennifer (Susan Sarandon). Wanneer het steeds slechter gaat met de gezondheid van Frank, besluit zijn zoon (James Marsden) om een robot te installeren die voor hem zal zorgen. Dit is het begin van een onwaarschijnlijke vriendschap.
Het thema van Nederland Leest is ?robotica? en het boek dat je in november in de (deelnemende) bibliotheek gratis kunt krijgen is: Ik, robot van Isaac Asimov. Het is een futuristische raamvertelling rond hoofdpersoon Susan Calvin (1982), robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven.?

Iedereen die het boek 'Ik Robot' aan de kassa laat zien krijgt ?2 korting op de toegangsprijs.?

Op 24 november is in de? in de Bibliotheek Dieren een lezing over robotica en ethiek, met aansluitend een discussie. U kunt hier uw idee?n naar aanleiding van de film, het boek en de lezing met elkaar bespreken en uw mening over dit thema aanscherpen. Meer info hierover op de 'Nederland leest' pagina van de bibliotheek.Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.
Meer informatie en aanvragen.


Voorafgaand aan de film uit eten?

Vink het vakje Filmdiner aan bij uw reservering. Op vertoon van uw reservering ontvangt u 10% korting bij Italiaans Restaurant Bella Roma.

Trailer


Bezig met laden van de trailer...