filmhuisdidam-logo

THE BEGUILED

g4
 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren
Het verhaal van The Beguiled speelt zich af op een meisjesinternaat in het zuiden van Amerika. Het is 1864 en de Amerikaanse Burgeroorlog heerst nog over het land.Maar de vrouwen die in The Miss Martha Farnsworth Seminary school wonen, leven afgeschermd van de grauwe buitenwereld. Tot er op een dag een gewonde soldaat uit de Noordelijke Staten wordt aangetroffen. Hij wordt binnengelaten om verpleegd te worden, maar levert flink wat commotie op in het internaat. Niet alleen vanwege zijn overtuigingen, maar ook omdat de aanwezigheid van de knappe man vooral de oudere meisjes het hoofd op hol brengt. Langzaam begint hij de harten te veroveren van de vrouwen in het huis. Er ontstaat een seksuele spanning en onderlinge rivaliteit tussen de vrouwen, waardoor het verhaal een onverwachte wending neemt. Jaloezie en verraad spelen een grote rol.
Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.
Meer informatie en aanvragen.


Voorafgaand aan de film uit eten?

Vink het vakje Filmdiner aan bij uw reservering. Op vertoon van uw reservering ontvangt u 10% korting bij Italiaans Restaurant Bella Roma.

Trailer


Bezig met laden van de trailer...