filmhuisdidam-logo

STAR WARS: THE LAST JEDI

ag3
 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren
The saga continues… In Star Wars: The Last Jedi gaat de Skywalker-saga verder. Terwijl ze haar eerste stappen heeft gezet in een grote wereld, gaat Rey verder op haar epische reis met Finn, Poe en Luke Skywalker in het volgende hoofdstuk van de saga. Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To. Laatstgenoemde moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Intussen vechten het verzet en de First Order hun oorlog verder uit. Die strijd brengt hen naar nieuwe plekken in het sterrenstelsel, waaronder een casinostad waar de bovenklasse zich bevindt.Star Wars: The Last Jedi is opgedragen aan actrice Carrie Fisher. Tijdens de aftiteling van de nieuwste Star Wars-film verschijnt op het scherm: "In loving memory of our princess, Carrie Fisher." Carrie Fisher, die in december 2016 overleed, maakte zich onsterfelijk als Prinses Leia in de eerste drie Star Wars-films. Ze speelde haar laatste rol als die legendarische prinses in Star Wars: The Last Jedi, de film die aan haar werd opgedragen. Vlak nadat ze de opnamen had voltooid, overleed ze. 
Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.
Meer informatie en aanvragen.


Voorafgaand aan de film uit eten?

Vink het vakje Filmdiner aan bij uw reservering. Op vertoon van uw reservering ontvangt u 10% korting bij Italiaans Restaurant Bella Roma.

Trailer


Bezig met laden van de trailer...