filmhuisdidam-logo

THE SHAPE OF WATER

gt4
 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren
Elisa en haar collega Zelda werken als schoonmaaksters in een zwaarbeveiligd lab in het Amerika van 1962.

De koude oorlog woedt en zet de spanningen op scherp; Amerika en Rusland werken hardnekkig aan geheime experimenten. Elisa, die niet kan praten, ontdekt dat één van de experimenten om een visachtig wezen met menselijke trekken gaat. Het blijkt de laatste van zijn soort te zijn en Elisa voelt al snel empathie voor het intelligente en fascinerende dier. Het wezen wordt door de Amerikaanse overheid bestudeerd om te worden gebruikt in het leger en/of de ruimtevaart. Dit drijft Elisa ertoe het wezen te helpen ontsnappen uit het lab.Dit romantische onderwatersprookje van Guillermo del Toro (Pan’s Labyrinth) is een overdonderende ode aan vele films en genres van weleer. The Shape of Water werd daarom ook door critici bejubeld, won twee Golden Globes en een Gouden Leeuw. Daarnaast is de film genomineerd voor maar liefst 13 Oscars. De cast van The Shape of Water bestaat onder andere uit Sally Hawkins (Maudie, Happy Go Lucky) Octavia Spencer (The Help) en Michael Shannon (The Runaways, Revolutionary Road).

Dé grote Oscarwinnar van 2018, met 4 oscars, waaronder die van beste film. 
Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.
Meer informatie en aanvragen.


Voorafgaand aan de film uit eten?

Vink het vakje Filmdiner aan bij uw reservering. Op vertoon van uw reservering ontvangt u 10% korting bij Italiaans Restaurant Bella Roma.

Trailer


Bezig met laden van de trailer...