filmhuisdidam-logo

WONDER

g2
 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren
August Pullman (Jacob Tremblay) is geboren met afwijkingen aan zijn gezicht. Bang om er niet geaccepteerd te worden hebben zijn ouders (Julia Roberts en Owen Wilson) hem nooit naar een gewone school gestuurd. Tot nu toe. Wanneer hij voor het eerst voet zet in groep 7 verandert hij in een onwaarschijnlijke held. Waar zijn familie en nieuwe klasgenoten worstelen met gevoelens van medeleven en acceptatie, zal de buitengewone reis van Auggie bewijzen dat je niet onopgemerkt kunt blijven als je bent geboren om op te vallen. Het inspirerende en hartverwarmende verhaal van August Pullman is gebaseerd op de roman ‘Wonder’ van R.J. Palacio.De Nederlandse grimeur Arjen Tuiten (37) was genomineerd voor een Oscar voor beste make-up, voor de grime van August in Wonder. Hij won hem helaas niet. De Oscar ging uiteindelijk naar de grime van Churchill in 'Darkest Hour'. 

Kindacteur Jacob Tremblay speelde eerder Jack in 'Room'. Het langharige jongetje dat samen met zijn moeder gevangen wordt gehouden in een kamer van 3x3. Zijn filmmoeder in Room Brie Larson won in 2016 wel een Oscar, die voor beste Actrice. Zijn filmmoeder in deze film Julia Roberts won in 2001 een Oscar voor beste Actrice in Erin Bockovich.
Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.
Meer informatie en aanvragen.


Voorafgaand aan de film uit eten?

Vink het vakje Filmdiner aan bij uw reservering. Op vertoon van uw reservering ontvangt u 10% korting bij Italiaans Restaurant Bella Roma.

Trailer


Bezig met laden van de trailer...