filmhuisdidam-logo

DORST

ts3
 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren
Coco heeft geen flauw idee wat ze met haar leven moet. Totdat haar moeder Elisabeth ongeneeslijk ziek blijkt te zijn. Ze ziet haar kans schoon en trekt bij haar moeder in om voor haar te zorgen. Dit ondanks hun afstandelijke relatie, en het feit dat haar moeder het liefst alleen wil sterven. Een zwartkomisch familiedrama over goede bedoelingen, idiote verwachtingen en de onvervulbare hunkering naar lotsverbondenheid.

Dorst is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Esther Gerritsen. De film geeft een frisse blik op de moeder-dochterrelatie. Door middel van het doorbreken van de vierde muur komen we te weten hoe Elisabeth (Simone Kleinsma) tegen zaken aankijkt. Een verzameling van ironie, tragedie en menselijkheid. De cast wordt versterkt door onder andere Leopold Witte (Gooische vrouwen), Stefan de Walle (De marathon) en Margot Ros (Toren C).
Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.
Meer informatie en aanvragen.


Voorafgaand aan de film uit eten?

Vink het vakje Filmdiner aan bij uw reservering. Op vertoon van uw reservering ontvangt u 10% korting bij Italiaans Restaurant Bella Roma.

Trailer


Bezig met laden van de trailer...