filmhuisdidam-logo

BON DIEU (BUITENFILM)

gt2
 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren
Claude en Marie Verneuil, een katholiek conservatief echtpaar met een prachtig landhuis aan de Loire, hebben het getroffen met vier mooie dochters. Het was echter even slikken toen de eerste dochter met een moslim, de tweede met een Jood en de derde met een Chinees trouwde. Alle hoop is nu gevestigd op de jongste dochter. Hun droom lijkt werkelijkheid te worden wanneer ze vernemen dat ze een brave katholieke jongen heeft ontmoet.
Dit is de openingsavond van het Carolinafestival in Dieren. Aanvang van de film rond 21 uur als het voldoende donker is. U hoeft niet te reserveren. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Je kunt zelf een stoel meenemen (er zijn ook wel een aantal stoelen) en als het fris is eventueel een dekentje. Er is een barretje aanwezig voor een lekkere drankje en na afloop is er Live muziek.

Bij slecht weer kan de film niet doorgaan. Houd hiervoor de website in de gaten.Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.
Meer informatie en aanvragen.


Voorafgaand aan de film uit eten?

Vink het vakje Filmdiner aan bij uw reservering. Op vertoon van uw reservering ontvangt u 10% korting bij Italiaans Restaurant Bella Roma.

Trailer


Bezig met laden van de trailer...