filmhuisdidam-logo

BOTTLE SHOCK (BUITENFILM)

g2
 

RESERVEREN

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig uw kaarten.

Klik hier om te reserveren
De koppige perfectionist Jim Barrett en zijn zoon, vrijbuiter Bo, delen een droom. Ze willen een eersteklas Chardonnay produceren in Jims wijngaard in Nappa, Californië. Om zijn Parijse wijnwinkel te promoten, organiseert Steven Spurrier een internationale wijnproeverij. Hij is onder de indruk van Barretts Chardonnay, maar Jim weigert aan de wedstrijd van de Britse snob mee te doen.Bo, die indruk wil maken op zijn mooie vriendin Sam, geeft Spurrier toch twee flessen mee. 

Bottle Shock is een Amerikaanse historische speelfilm uit 2008 gebaseerd op het verhaal op het waargebeurde Jugement de Paris uit 1976, waarin Californische wijnen het in een dubbelblinde test opnamen tegen de op dat moment onverslaanbaar geachte Franse concurrentie.

De personages en wijnproducenten in de film dragen de echte namen van de betrokken partijen. De titel bottle shock is een term die slaat op een soort jetlag die wijn ondergaat tijdens vervoer, waarna de drank weer een tijd moet liggen om in optimale staat te komen. De wijn die we op deze avond zullen drinken komt van de wijnranken op het wijndomein en is dus niet in shock!


Een speciale voorstelling. Een wijnfilm in de Dierense Wijngaard Domein Hof te Dieren. Voor een speciale prijs van €5 inclusief een welkomst drankje. Aanvang van de film rond 21 uur als het voldoende donker is (inloop vanaf 20:30 uur).

Food&Film arrangement: U kunt op het Domein Hof te Dieren voorafgaand aan de film genieten van een mediterraan buffet. Aanvang 19 uur inloop 18:30 uur. Prijs Food&Film arrangement (welkomstdrankje, buffet & film) €17,50.

U kunt dit Film&Food arrangement via de website reserveren door het aanvinken van het vakje filmdiner bij uw reservering.

Bij slecht weer wordt de film binnen vertoond op in het wijncafé. Met een Food&Film reservering bent U ook verzekerd van een plekje binnen als het weer tegenzit. Binnen zijn max. 50 plaatsen, buiten onbeperkt.Foto's (klik voor een grotere versie)


Social Media


Met korting naar de film!

Naar de film gaan kan nog leuker als je Vriend-van wordt. Voor € 25,00 per jaar ontvangt u op alle filmvoorstellingen een korting van € 2,00.
Meer informatie en aanvragen.


Voorafgaand aan de film uit eten?

Vink het vakje Filmdiner aan bij uw reservering. Op vertoon van uw reservering ontvangt u 10% korting bij Italiaans Restaurant Bella Roma.

Trailer


Bezig met laden van de trailer...